Over ons

NIEUWSVETERANEN – WIJ STELLEN HET NIEUWS OP DE PROEF

Videonieuws, live interviews en eigen mini-reportages in tekst, beeld en geluid.  Maar ook krijg je van ons wekelijks een selectie van de allerbeste spotprenten, cartoons en foto’s voorgeschoteld. Nieuwsveteranen brengt nieuws met een twist… Nieuwsveteranen  baant zich elke dag een weg door een gigantische berg info over politiek, economie, sport, gaming, gadgets, life style, culinaire en culturele zaken.  We zetten hierbij onze tanden in echt, nooit vertoond nieuws en gaan we ook, zo vaak als het kan, op jacht.  Voor verse kost dus, geen opgewarmde prak. Nieuwsveteranen bezorgt een keer per week een nieuwsbrief op je digitale deurmat met hoogst actuele plaatjes  en praatjes. Schakel, als het je iets lijkt, vandaag over op Nieuwsveteranen.nl: jouw kritische nieuwssite met een knipoog. Of:  doe actief met ons mee en draag met jouw ingezonden stukje of filmpje je persoonlijke steentje bij aan het succes van je favoriete vlog.

Merci en véél plezier!

Peter Viering (nieuwsveteranen.nl)

INFORMATIE

Nieuwsveteranen heeft als doel om dagelijks een groot overzicht nieuws artikelen te schrijven en te publiceren, waarbij in de vlog door de Nieuwsveteranen een item met de meeste nieuwswaarde wordt besproken. De bedoeling van onze vlog en nieuwssite is om het dagelijkse nieuws met een humorvolle twist aan u aan te bieden.

ONAFHANKELIJKHEID

Bij alles wat we commercieel doen op Nieuwsveteranen, staat onze redactionele onafhankelijkheid centraal. Dit betekent dat wij soms nee zeggen tegen klanten omdat de actie of campagne niet bij Nieuwsveteranen past. In verreweg de meeste gevallen is Nieuwsveteranen echter in staat een tegenvoorstel te doen dat wel past bij Nieuwsveteranen én waar de klant tevreden over is. Deze onafhankelijkheid is niet alleen redactioneel, maar slaat op heel Nieuwsveteranen. Zo kan een positieve reviewscore bijvoorbeeld niet worden gekocht, testen we geen producten in ruil voor geld, en zorgen we ook dat onze prijsvergelijker onafhankelijk blijft.

Advertentiebeleid Nieuwsveteranen

We doen ons best om Nieuwsveteranen aan alle kanten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de verwachtingen van de gebruiker, niet alleen op het gebied van content, maar ook wat advertenties betreft. Daarmee doen we zelfs een stap terug. Dat klinkt raar, maar dat is het niet. En dat zeggen we niet alleen, we doen het ook in de praktijk. We willen niet afhankelijk zijn van advertenties; we willen dat de gebruiker de advertenties niet als overlast ervaart en we willen de adverteerders op Nieuwsveteranen voldoende kwaliteit bieden. Dat klinkt als een ingewikkelde combinatie, maar dat valt reuze mee.

DOE MEE

Wil jij graag meewerken aan Nieuwsveteranen? Stuur dan je artikel in. Zorg er wel voor dat het artikel minstens 350 woorden heeft en goed is onderverdeeld met tussenkopjes. Het artikel moet echt iets bijdragen aan de categorie waar het artikel in geplaatst zal worden en mag geen reclame uitingen bevatten. Het artikel dient geschreven te zijn in een .TXT of een Microsoft Word bestand en mag maximaal 2 MB zijn. Een afbeelding moet minimaal 300 dpi zijn. Artikelen worden enkel geplaatst na goedkeuring door de hoofdredactie en indien een link naar deze website wordt teruggeplaatst.

Volg ons op Facebook

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Auteurs: Eric & Peter

Peter Viering

NIEUWSVETERANEN - WIJ STELLEN HET NIEUWS OP DE PROEF...