DE ONWELRIEKENDE GLEUVENBRIGADE.

BAUDET-VOORDEURBEKLADDERS RAFF,  VOOR EEUWIG LATEN BRANDEN IN DE HEL

Degenen die de voordeur van Thierry Baudet hebben beklad, noemen zich het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front (RAFF), oftewel “De onwelriekende gleuvenbrigade.” Toen dat voor de tweede keer gebeurde (achteraf blijkt dit nepnieuws), bracht de Volkskrant het nog maar als een klein berichtje op pagina 4. Misschien heeft men gedacht aan David Van Reybrouck, die ervoor pleit terroristische daden zo weinig mogelijk aandacht te geven. Geheel ten onrechte volgens mij, want het is zeer verontrustend nieuws wanneer actievoerders zich gaan identificeren met de RAF.

Maar wat het vooral verontrustend maakt, is de mix van fascisme en links activisme. Thierry Baudet kan daar vrolijk bij blijven kijken, maar ik benijd hem niet. Het activisme van Anne Fleur Dekker is onnozel en over het antizionisme van Joop.nl* kun je je schouders ophalen, maar voor je het weet loopt, hierdoor geïnspireerd, toch weer een halfgare dierenbeschermer rond, in wiens getourmenteerde kop alles wordt vermalen tot een ideologische rimram. © The Post Online – Max Pam 

* = Joop.nl is een door leden van de publieke omroep BNNVARA en door belastingbetalers betaalde extreemlinkse, openlijk antizionistische haat- laster- en schandpaalwebsite waar andersdenkenden vrijwel dagelijks worden gedemoniseerd, als onderdeel van de ‘verbinding’ die de NPO zegt te willen maken in de maatschappij.

Volg ons op Facebook

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Auteurs: Eric & Peter

Peter Viering

NIEUWSVETERANEN - WIJ STELLEN HET NIEUWS OP DE PROEF...

%d bloggers liken dit: