MOSLIM TERRORISTEN PLEGEN AANSLAGEN IN SPANJE. IS DIT TE VOORKOMEN?

De Islam heeft donderdagmiddag met gebruik van een gehuurd busjes minstens 14 doden en 130 gewonden, onder wie drie Nederlanders, op haar geweten in het centrum van Barcelona. Politici en linkse gutmenschen zullen natuurlijk de komende weken uitleggen dat het niets met de islam te maken heeft en alles met islamofobie. Barcelona rouwt na weer een laffe aanslag. En wij rouwen mee. Onze gedachten en ons hart zijn bij de slachtoffers en nabestaanden. Maar we zijn nog niet klaar want in de Spaanse kustplaats Cambrils, ruim 100 kilometer ten zuidwesten van Barcelona, is aan het begin van de nacht een tweede terreuraanslag gepleegd. Vijf terroristen werden door de politie gedood, toen ze begonnen in te rijden op het flanerende publiek. Zes burgers en twee agenten raakten gewond. Een van de zwaargewonde burgers, een vrouw, overleed later in het ziekenhuis. Ook deze aanslag is door islamitische Staat opgeëist.

EUROPA STAAT VRIJ ZWAK TEGENOVER EEN STERKE RELIGIE ALS DE ISLAM

Dat komt ook door de secularisatie, door de ontkerstening en doordat de Europese instellingen de religie ontkennen. De Franse president Chirac verbood in de geplande Europese grondwet te verwijzen naar de joods-christelijke wortels van de Europese beschaving. Velen juichen dit toe, maar wat is er in de plaats gekomen? De moraal lijkt zich te beperken tot het waarborgen van de rechten van het individu en het verlagen van de werkloosheidscijfers. De moslims hebben een intacte religie met een eigen moraal. Zij vinden ons gecorrumpeerd. Een reden te meer voor hen om terug te keren naar de zuivere islam. Het wahabisme is daar een perfect antwoord op. Moslims voelen zich superieur tegenover onze ontwortelde samenleving zonder moraal. Dat is de reden waarom moslimterroristen mensen meedogenloos vermoorden. Zij dienen daarmee een doel.

TERRORISTEN MET BOSJES TEGELIJK DE GRENS OVER

Er wordt aan onze buitengrenzen nauwelijks meer gecontroleerd of er criminelen met een strafblad of militante radicale islamieten als asieleisers Europa binnenkomen. Samengevat betekent: men weet dat er IS-terroristen als “vluchtelingen” gecamoufleerd naar ons toe komen – en men verbiedt de veiligheidsautoriteiten desbetreffende controles en verlengt tegen de bestaande wetgeving in ook nog de periode van dulden. Alles helder? De politiek en de links correcte media capituleren voor asieleisers, waarvan de overweldigende meerderheid zeer zeker geen “vluchteling” is.

ZOGENAAMDE “VLUCHTELINGEN”

Veel moslims worden met hun slachtofferjasje aan geboren. Nooit, maar dan ook nooit is het hun schuld. Nee, de ander heeft het altijd gedaan. Geloofskritiek op de islam? Dat verdient in hun optiek de doodstraf en ontwrichting van onze samenleving. Als brutale godsdienstwaanzinnigen te gast in het altijd tolerante Europa, maar toch de gastheren hun duistere Middeleeuwen op willen dringen. De lengte der tenen van moslims in het vrije westen tot norm verheven. Wat een stel miezerige laffe honden! De-islamisering, daar heeft het vrije westen grote behoefte aan.

KUNNEN WIJ DEZE AANSLAGEN VERMINDEREN?

Nooit helemaal, maar alle kleine beetjes helpen deze moordenaars in hun te bewegingsvrijheid te beperken. Ik kan mij zo voorstellen dat alle autoverhuurbedrijven van de overheid de verplichting opgelegd krijgen om bij verhuur van hun voertuigen aan niet westers uitziende mensen, de paspoort- en adresgegevens aan de politie door te geven. Maar ja, politiek correct linkse gutmenschen zullen wel weer op hun achterste benen gaan staan om dit tegen te gaan. Weet je nog wel? Nog niet zo lang geleden mocht de politie in Nederland niet meer Etnisch profileren, terwijl moslims en met name Marokkanen oververtegenwoordigd zijn in de Nederlandse criminaliteitscijfers. Koppie theedrinken?

Volg ons op Facebook

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Auteurs: Eric & Peter

Peter Viering

NIEUWSVETERANEN - WIJ STELLEN HET NIEUWS OP DE PROEF...

%d bloggers liken dit: